Het publiek, muziekliefhebbers en mensen met een groot hart voor het goede doel, waande zich afgelopen zaterdagavond even tussen hemel en aarde in een heerlijk warme, tot concertlocatie verbouwde, bomvolle Willibrorduskerk in Mill.

De kerk was mooi versierd met bloemstukken die gemaakt waren door de dames van de bloemengroep van het Senioren Hobby Centrum.

Harmonie St. Willibrord, o.l.v. Eric Roefs, organiseerde in deze sfeervolle ambiance een concert dat de toepasselijke titel ‘Tussen hemel en aarde’ kreeg.

Dirigent, muzikanten, koor en alle vrijwilligers hebben hemel en aarde bewogen om tot deze knappe prestatie te komen. Organist Geert Verhallen leverde behalve een mooie muzikale prestatie, ook een sportieve prestatie. Hij moest immers diverse keren maar liefst 33 traptreden op en af om het orgel in het orkest, maar ook het grote kerkorgel, boven in de kerk, te kunnen bespelen.
Willem Hermans speelde een mooi solostuk met het kerkorgel en ook het fluitensemble, bestaande uit Nadie Heijs, Suzanne Thoonen en René Schipperheijn speelde een fantastisch mooi stuk uit de Notenkraker van Tsjaikovsky.
Lieke Geurts zorgde voor een kippenvelmoment en zong samen met VoiceMill de sterren van de hemel met het lied Halleluja.
In een wel zeer uitgelaten sfeer werd een begrafenistafereel ‘At a dixieland jazz funeral’ gespeeld door Gertie Rooijakkers, Marcel Ermers, WimTrots en Willem Hermans.
Met de toegift ‘I will follow him’ werd het concert afgesloten.
Het benefietconcert was een geschenk voor pastoor van der Meijden en hij werd dan ook compleet verrast door het prachtig gevarieerde programma. 

Het concert was tevens bedoeld ter ondersteuning voor de bouw van een Mariakapel in de Acaciahof. Om die reden was het concert ook via KBO-Brabant aangemeld als een Premieplan activiteit bij het Nationaal Ouderenfonds. Dit fonds verdubbelt de opbrengst van deze geldinzamelingsactie. De ruim 300 aanwezigen brachten zodoende ongeveer € 3000,- bij elkaar voor dit goede doel.
Een fantastische opbrengst al in het begin van het traject om de uiteindelijk benodigde € 50.000,- bij elkaar te verkrijgen.

De Stichting Acaciahof is alle betrokkenen zeer dankbaar voor dit mooie geschenk en de harmonie kan terugkijken op een zeer geslaagde avond.