The Wetnecks

Zondag 27 maart (1e paasdag) is het weer volop feest met 2 live bands in Grandcafé zalen ’t Lagerhuis in Mill. Dat met in het voorprogramma Kennèh uit de Achterhoek en daarna The Wetnecks, straight from Alabama (USA).

Deze laatste band verovert op dit moment via o.a. Paaspop, Zwarte Cross en FestyLand heel Nederland. Dan mag men uiteraard ook ’t Lagerhuis niet vergeten. Tickets kosten in de voorverkoop 12,50 euro en aan de kassa 14,00 euro. Zondag 27 maart gaan de deuren van ’t Lagerhuis aan de Beerseweg om 21.00 uur open voor iedereen vanaf 16 jaar.

Kennèh

Kennèh, met Glenn Willems uit Langenboom op bas, staat al vele jaren garant voor feest en Achterhoeks amusement. Het repertoire bestaat uit covers van BZB, Rowwen Hèze, Boh Foi Toch en Pater Moeskroen. Dit alles wordt afgewisseld met eigen werk, uiteraard in de stijl van de reeds eerder genoemde bands. Kennèh staat garant voor een programma vol met polka’s, walsen, polonaises en zelfs regelmatig een heuse Achterhoekse Klompendans. Daarbij laten ze u de “olderwets gezellige” sfeer uit de Achterhoek proeven.

The Wetnecks

The Wetnecks bestaat uit zeven broers, van weliswaar verschillende vaders, die elkaar min of meer toevallig zijn tegengekomen. Een mooie verzameling verschillende muzikanten met een bijzondere geschiedenis, maar met een fantastische show. Vandaar dat zij dit jaar dan ook op zo’n beetje alle grotere festivals in Nederland te vinden zijn. Dit festivalseizoen start tijdens Pasen en het is dan ook bijzonder te noemen dat ´t Lagerhuis er in is geslaagd dit muzikale gezelschap naar Mill te halen. Zij presenteren in ´t Lagerhuis op 1e paasdag een mengeling van hits uit Littletown en de nieuwste hits, gebracht met een forse dosis Wetneckssaus!

Gratis kaartjes

Belangstelling in gratis kaartjes? Geef dan antwoord op de vraag: hoe heet de dartclub die te vinden is in ’t Lagerhuis? Onder alle juiste antwoorden worden 2 x 2 kaartjes verloot. Mail het antwoord inclusief je naam en adres voor vrijdag 25 maart naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer weten over deze en alle andere activiteiten in ’t Lagerhuis?

Zie www.lagerhuismill.nl of like de Facebookpagina.