Op vrijdag 1 april (geen grapje) 2016 organiseert het Ondernemers Collectief Mill een lifestyle avond voor hem en haar onder de naam Puur! Deze avond start om 19.30 uur in Grandcafé zalen ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill en is gratis toegankelijk.

Puur is de opvolger van de succesvolle Gooise Ladies Night van vorig jaar en wordt nu uitgebreid met activiteiten en stands die ook voor mannen interessant zijn. De opbrengst van de avond is voor Stichting Vrienden van Aldenhorst.

Stands

Tijdens deze avond zijn er tal van stands op het gebied van lifestyle voor zowel hem en haar te vinden. Ondertussen hebben zich al diverse ondernemers aangemeld die er hun diensten en producten zullen promoten. Maar er is nog ruimte voor belangstellende ondernemers. 

Bingo

Om 21.00 uur start er een bingo waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Bingokaarten kosten deze avond 12,50 euro en ook deze opbrengst gaat naar het goede doel. Er worden totaal 8 rondes gespeeld en elke ronde bestaat uit een vol rijtje en vervolgens een volle kaart. Totaal hebben de deelnemers aan deze bingo dus 16 keer kans op prijs.

Pokeren en darts

Tijdens Puur is er in ’t Lagerhuis ook een poker- en dartstoernooi. Hiervoor heeft OCMill assistentie van pokervereniging Pokeren in Holland en dartclub No Score. Zij geven van 19.30 uur tot 20.00 uur een demonstratie en uitleg rond pokeren en darten. Om 20.00 uur start er vervolgens op 2 pokertafels een 2 dartborden een toernooi. Per tafel is er ruimte voor 9 deelnemers en bij het darten kunnen 2x 8 personen deelnemen. Deelnemen aan een van deze toernooien kost 12,50 euro per persoon, een deel van het inschrijfgeld gaat in de prijzenpot, de rest gaat naar het goede doel. Reserveer tijdig via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een plekje bij een van deze toernooien.

Loterij

Gedurende de hele avond worden er a 1,00 euro lootjes verkocht. Ook hiermee zijn leuke prijzen te winnen, die net als de prijzen voor de bingo gesponsord worden door ondernemers. In de pauze van de bingo worden de winnende lotnummers getrokken. De opbrengst van deze loterij gaat eveneens naar het goede doel.

Goede doel

De opbrengst van de avond is voor de Stichting Vrienden van Aldenhorst. Deze stichting is eind vorig jaar opgericht. Hun doel is om gelden bijeen te brengen voor de bewoners van zorgcentrum Aldenhorst, inclusief de verpleeghuizen De Meihorst en Buitenhorst. Met die geldmiddelen willen zij projecten ondersteunen die de woonomgeving aantrekkelijker en sfeervoller maken en zo het welzijn van de bewoners bevorderen. Een doel wat OCMill graag ondersteunt, u ook?

Wilt u zich aanmelden als ondernemer met een stand op deze avond of deelnemen aan het dart- of pokertoernooi? Neem dan contact op met 0485 - 32 56 34 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over het Ondernemers Collectief Mill is ook te vinden op hun Facebookpagina en www.ocmill.nl.