De Klokkenluider van de Notre Dame

Zondagmiddag 3 april staat er om 15.00 uur een bijzondere familiemusical (6plus) op het programma van Theater Myllesweerd in Mill. Een musical waarvan het verhaal jong en oud aan zal spreken.

Dat alles met muziek, dans en vrolijkheid, maar ook met een serieuze ondertoon rond je eenzaam voelen. De Klokkenluider van de Notre Dame is een voorstelling van theaterproducent OpusOne die al meer dan 25 jaar met veel succes originele familiemusicals naar de Nederlandse theaters brengt, waaronder Jungle Book en Belle en het Beest. De toegangsprijs is 15,00 euro en t/m 12 jaar 9,50 euro inclusief pauzeconsumptie. Tickets zijn af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill of online te bestellen via www.myllesweerd.nl.

De Klokkenluider van de Notre Dame

De Klokkenluider van de Notre Dame is een wervelende familiemusical vol muziek, dans en vrolijkheid. Maar het is ook het tijdloze verhaal over je alleen voelen en onverwachte vriendschappen. Precies twintig jaar na de Disney-film is Victor Hugo’s bekende verhaal nu live te beleven als musical voor jong en oud.
Hoog boven de stad Parijs, in de spectaculaire klokkentoren van de Notre Dame woont de verlegen klokkenluider Quasimodo. Een toevallige ontmoeting met de beeldschone zigeunerin Esmeralda zet zijn hele wereld op z’n kop. Hij belandt in een spannend avontuur en leert dat mensen lang niet zo slecht zijn hij denkt. Wat is goed of slecht? En zit echte schoonheid dan toch van binnen?

Op zaterdagavond 23 april is er in Theater Myllesweerd een Ladies night met de muzikale cabaretvoorstelling Vuile Huichelaar - We zullen doorgaan. Ook staan er diverse stands in Myllesweerd die avond. Ook hiervoor zijn via de website al tickets te reserveren. Uiteraard zijn deze ook aan de balie van Myllesweerd verkrijgbaar.

Zie voor meer informatie rond deze en alle andere voorstellingen in Myllesweerd de site www.myllesweerd.nl, like de Facebookpagina of volg Myllesweerd op Twitter.