Op donderdag 2 juni gaat Marco Nabuurs uit Mill samen met zijn team, samen voor AD 6, de Alpe d ´Huez beklimmen. Dit team bestaat naast Marco verder uit Henk de Klein en Bruce Vork.

“We moeten hiervoor sponsorgeld ophalen,” vertelt Marco. “Daarom organiseer ik in samenwerking met wijkaccommodatie de Wester aan de Havikstraat in Mill op vrijdag 8 april een bingo avond. De bingo is van 19.30 uur tot 22.00 uur. De zaal gaat om 19.00 uur open.” Een kaart voor de hele avond kost € 12,50 en er zijn 8 rondes met hele mooie prijzen.

Maar Marco gaat meer organiseren. “Op zondag 10 april organiseer ik een High Tea in de Wester. De High Tea bestaat uit diverse hartige- en zoete lekkernijen inclusief thee en koffie. De High Tea is van 13.30 uur tot 16.30 uur en kost € 22,50 p/p.”

Voor de High Tea moet je je van te voren opgeven bij Patricia Nabuurs 06 - 51 77 96 90 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit kan tot 3 april.

De opbrengst van beide activiteiten gaat naar de Alpe d’Huzes, KWF kankerbestrijding. Wilt of kunt u niet naar 1 van deze activiteiten, maar wilt u Marco wel sponsoren, ga dan naar zijn persoonlijke pagina van Alpe d’Huzes: deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl Doneren Deelnemer Marco Nabuurs.