Het Ondernemers Collectief Mill (OCMill) organiseert op donderdagavond 14 april 2016 weer een openbare informatieve ondernemersavond. Deze start om 20.00 uur in café zaal Royal aan de Kerkstraat 35 - 37 in Mill. Alle ondernemers, ook de (nog) niet OCMill leden, zijn hierbij van harte welkom. Toegang is uiteraard helemaal gratis.

Deze openbare netwerkavond start met een korte toelichting op het project Glasvezel in het Land van Cuijk. Hiervoor zal Paul Kempen van LVCnet naar Royal komen. Hij zal in het kort het hoe en waarom toelichten. Ondernemers worden ook uitgenodigd hun vragen nu al te mailen als men meer duidelijkheid wil op de voordelen van glasvezel in hun persoonlijke en zakelijke werkzaamheden. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De tweede spreker tijdens deze avond is Henk Coopmans. Hij is parkmanager van Stichting Beheer Bedrijventerreinen Uden (SBBU). Dit is een samenwerkingsorgaan van aangesloten ondernemingen en werkt samen met de gemeentelijke overheid. Het doel van deze samenwerking is het vergroten van de concurrentiekracht van de participerende bedrijven en het bevorderen van de economische groei. Dit door o.a. door collectieve voordelen, ontzorging, het terugdringen van de milieukosten en een efficiënter gebruik en beheer van de verschillende bedrijventerreinen. Tijdens de netwerkavond zal hij meer vertellen over de voordelen en valkuilen van collectieve inkoop.

Na een korte pauze zal Koen Heesakkers iedereen meenemen in een interessant verhaal en staat out of the box denken centraal. Onze markten veranderen in hoog tempo. We weten niet hoe de toekomst eruit gaat zien, wel is het tijd om jezelf een aantal vragen te stellen. Om als ondernemer jouw succes naar de toekomst toe te kunnen borgen is het van belang om jezelf kritische vragen te stellen. Wellicht om aan antwoorden te komen of wellicht om je bedrijf eens van de andere kant te bekijken.

Op 14 april zal Koen samen met de aanwezige ondernemers kijken naar de buitenwereld en dat vervolgens projecteren op het hier en nu van je onderneming. Out of the box dus! Aan het eind van deze sessie ga je naar huis met een aantal inspirerende vragen die triggeren om je organisatie onder de loep te nemen.

Meer weten over het Ondernemers Collectief Mill?

Like de Facebookpagina of zie www.ocmill.nl.