Lees, kijk, kom en luister. De Wissel organiseert binnenkort weer geheel nieuwe, maar ook reeds bekendere activiteiten. Ben je nieuwsgierig naar deze activiteiten? In deze nieuwsbrief lees je wat er speelt en leeft in ons plaatselijke jongerencentrum. Maar ben je echt geïnteresseerd? Kijk, kom, luister en bezoek ons jongerencentrum.

Open avonden

Fifa op groot scherm? Tafelvoetballen? Muziekje luisteren? Film kijken? Of gewoon een drankje drinken? In de Wissel kan het allemaal. Dus kom op maandag of donderdag gezellig ‘chillen’ dan zijn wij iedere week geopend van 19.00 tot 23.00 uur. Bij barman Bas kun je terecht voor een kopje koffie of een drankje. Bij de Wissel staat de deur altijd open, dus voel je vooral vrij om binnen te lopen.

Klinkt Als... (2e lettergreep) - Live

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Niets is beter dan een last minute feest. Het is weer tijd voor Klinkt als... en niet zomaar één, Nee deze keer staat alles in het teken van duistere, diepe en grouwe live muziek. Geen USB, geen cd en ook geen vinyl (hoewel dat overigens ook heel vet is) maar nee, alles staat in het teken van live techno muziek. Veel knopjes op de dj boot, dus ga er maar vanuit dat er veel variatie is in de muziek die komt. Daar worden mensen toch blij van. Op facebook kun je meer informatie vinden over Klinkt als... (2e lettergreep) live.

Bestuur

Afgelopen jaar zijn er veel nieuwe mensen in het bestuur van de Wissel gekomen. Helaas hebben we na 6 jaar ook afscheid moeten nemen van onze voorzitter Harm Crouwers. Waar soms mensen vertrekken, staan nieuwe mensen op. Daarom zijn wij blij dat we Tijn van Dijk aan jullie voor mogen stellen als nieuwe voorzitter van de Wissel.

Freerail festival

Ook dit jaar wordt met Bevrijdingsdag het terrein rondom de wissel weer omgetoverd tot Freerail festival. Als buurt en dorpsgenoten zal je de dagen voorafgaand veel bedrijvigheid zien en horen rondom de Wissel. Dus zet 5 mei alvast in je agenda, een dag vol gezelligheid en muziek waarmee we 71 jaar bevrijding vieren. Met (hopelijk) een lekker zonnetje aan de hemel, en een lekker drankje in de hand. Dit wil je natuurlijk niet missen! Ben je benieuw naar de line-up? Neem dan een kijkje op www.freerail.nl.

Teenz

Aan het einde van de maand is de wissel op vrijdag geopend voor alle tieners uit groep 7 & 8. Hier kunnen zij van 19.30 - 22.00 lekker los gaan en hun eigen feestje vieren. De tienerdisco’s worden begeleid door vrijwilligers van De Wissel, Samen maken we er iedere keer weer een mooi feestje van.

30 jarig bestaan De Wissel

In 1986 is De Wissel geopend als jongerencentrum, Dat betekent dat wij dit jaar ons 30 jarig bestaan vieren! Op 28, 29 en 30 oktober vieren we dit feestje! We pakken groots uit met bandjes, Dj's, een open dag en een avond voor alle ooit betrokkene bij de wissel. Daarvoor zijn wij op zoek naar sappige, enerverende, bloedstollende, en bovenal grappige verhalen over de afgelopen 30 jaar in ons jongerencentrum.
Alle info is meer dan welkom en kunnen wij goed gebruiken voor het 30 jarig jubileum. Stuur dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Komende activiteiten

  • Open avond: Iedere maandag en donderdag 
  • 8 april: Yahoe disco
  • 9 april: Klinkt als... (2e lettergreep) - Live
  • 22 april: Teenz disco oranjebal
  • 5 mei: Freerail festival
  • 6 mei: Yahoe 
  • 27 mei: Teenzdisco