Vuile Huichelaar - We zullen doorgaan

Zaterdag 23 april is er in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill weer een Ladies Night. Net als voorgaande jaren compleet met stands, muziek, een gratis loterij en een cabaretvoorstelling van het muzikale gezelschap Vuile Huichelaar - We zullen doorgaan.

Vanaf 19.00 uur zijn de deuren open en stands te bezoeken, om 20.15 uur start de theatershow. Ook in de pauze en na afloop zijn stands te bezoeken en DJ Jack zal zorgen voor de juiste muziek. Toegangskaartjes zijn a 19.50 euro online te bestellen via www.myllesweerd.nl. Ook zijn deze af te halen bij de balie van Myllesweerd.

Win tickets

Maar Myllesweerd geeft ook 2 gratis toegangskaartjes weg voor deze Ladies Night. Deze zijn te winnen door antwoord te geven op de volgende vraag: welke cabaretier is zondag 8 mei te gast in Myllesweerd tijdens de open dag en de presentatie van het nieuwe theaterseizoen? Mail het antwoord voor morgen, zaterdag 16 april naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van deze 2 gratis toegangstickets. 

Vuile Huichelaar - We zullen doorgaan

Ook al zitten we in de Lotushouding, eten we Vega en bouwen we aan een schoon Karma; de doodgewoonste dingen brengen ons tot zingen! We willen controle en rust, het onderste uit de kan en het kersje op de taart. We willen het allemaal. Maar vrouwen zijn nét mensen. Dus lukt het allemaal maar half. In de war? Dat wordt alleen maar erger. Maar zolang we ons nog ergeren aan de neusharen van onze man en we onze eígen snor goed in de gaten houden, is er nog hoop! Want als echte doorbijtertjes geven we natuurlijk niet op en klunen we blijmoedig door het leven. Er zijn nog zo veel schitterende tranentrekkers en prachtige (meezing)liedjes om samen te zingen.
Na het grote succes van Vuile Huichelaar 1, 2 en 3 nu Vuile Huichelaar 4: ‘We zullen doorgaan!’ Een ervaring die je niet mag missen!

Meer weten over alle theater- en filmvoorstellingen in Myllesweerd en alle andere openbare activiteiten? Like de Facebookpagina van Myllesweerd, volg ze op Twitter of zie www.myllesweerd.nl.