EHBO Vereniging St. Willibrord Mill gaat binnenkort weer een training reanimatie-Basic Life Support/Automatische Externe Defibrillator geven. De training staat open voor iedereen en kost € 40,- per cursist, koffie of thee inbegrepen.

De gehele cursus beslaat 1 avond van 19.00 - 22.30 uur. Er kunnen nog cursisten geplaatst worden. Bezit van een EHBO-diploma is niet vereist. Bij voldoende deelname zal de training in mei 2016 gegeven worden volgens de nieuwste richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad door een erkend kaderinstructrice van het Oranje Kruis op een nog nader te bepalen datum. EHBO Vereniging St. Willibrord is officieel reanimatiepartner van de Hartstichting. De aantekening bediener-AED maakt deel uit van het volledige diploma Eerste Hulp. Men kan zich, indien de interesse voor Eerste Hulp gewekt is, dan ook inschrijven voor een volledige reguliere EHBO-cursus, maar verplicht is dat niet. Met het certificaat BLS/AED op zak kunt u zich bij de Hartstichting laten registreren als Burgerhulpverlener.

U kunt zich voor de training aanmelden of inlichtingen inwinnen door een email te sturen aan het secretariaat van EHBO Vereniging St. Willibrord Mill: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..