Op woensdag 27 april is het weer Koningsdag en organiseert Stichting Kinderfeesten Mill een gezellige dag met leuke activiteiten.

Vanaf 9.30 uur kunnen kinderen hun versierde fietsen naast de kerk neerzetten. Om kans te maken op een prijsje voor de mooist versierde fiets, is het belangrijk dat de naam en leeftijd zichtbaar op de fiets is aangebracht.

Om 9.45 uur komt burgemeester Walraven deze feestelijke dag officieel openen. Er zal muziek klinken van Harmonie Sint Willebrord. Hierna volgt het uitdelen van de ballonnen aan de achterkant van het gemeentehuis. Op het plein voor Myllesweerd zullen we gezamenlijk de ballonnen oplaten, waarna de uitslag van de mooist versierde fietsen bekend gemaakt zal worden.

Dan kan er gestart worden met het levend ganzenbord. Dit spel begint op het plein en door het spelen van korte spelletjes en het maken van opdrachten kom je uiteindelijk in het landschapspark terecht. Onderweg zijn er verschillende traktaties voor de kinderen. In het park kunnen nog verschillende spellen gespeeld worden en is er een hapje en een drankje te koop. Om 14.00 uur zal het programma afgelopen zijn.

Via de scholen worden de flyers uitgedeeld waar de ballonkaarten aan vastzitten. Zorg ervoor dat je deze meeneemt op woensdag 27 april a.s.

Voor kinderen die nog niet op de basisschool zitten, of niet in Mill op de basisschool is het mogelijk de ballonkaart op te halen bij Myllesweerd op vrijdag 22 april a.s. tijdens de openingstijden van Myllesweerd.

Voor meer informatie, kan je altijd nog op onze website kijken: www.kinderfeestenmill.nl of je kunt ons via Facebook volgen.

Graag zien we jullie allemaal op woensdag 27 april om samen een gezellige Koningsdag te vieren!

Stichting Kinderfeesten Mill