De Parochie Regio Mill, bestaande uit Mill, Haps, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord, wil een middag organiseren voor minder mobiele oudere mensen.

Wij willen dit doen in overleg en met samenwerking van de plaatselijke K.B.O.’s en de Zonnebloem. We denken daarbij aan de maand oktober, de rozenkrans-maand.

De bijeenkomst zal plaatsvinden in een gemeenschapsaccommodatie.

Het programma zal bestaan uit een eucharistieviering of een gebedsdienst met begeleiding van een koor of muzikanten. Er zal koffie en thee zijn met iets lekkers; daarna kan er volop gebuurt worden en zal er ook nog muziek zijn. Afgesloten wordt met koffie en broodjes. De kosten zijn voor de parochie. Vervoer wordt geregeld in overleg.

We vernemen graag of er belangstelling is voor zo’n bijeenkomst. U kunt zich hiervoor opgeven bij uw eigen contactpersoon van de K.B.O. of de Zonnebloem. U krijgt daarna een persoonlijke uitnodiging met het volledige programma. U kunt zich ook rechtstreeks aanmelden bij de parochie; contactpersoon is Lies van Limbeek, 0486 - 43 12 34 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..