Op zaterdag 21 en zondag 22 mei organiseert feest- en showorkest Toeternietoe weer het Parkfeest in Mill. Dit zoals gebruikelijk in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat – Beerseweg.

Dit jaar gaat Toeternietoe met het Parkfeest terug naar de basis. Geen Zeskamp zoals de laatste jaren, maar het zal vooral draaien om dweilorkesten, muziek, eten, drinken en ook zullen er op zaterdagavond via Stichting Activiteiten Mill (SAM) diverse luchtballonnen op gaan stijgen. Maar bijzonder bij het Parkfeest 2016 in Mill is ook dat een gedeelte van de baromzet naar de Stamceldonorbank gaat.

Tal van dweilorkesten zijn er op zondag 22 mei in het Landschapspark in Mill vanaf 13.30 uur te horen en zien. Dat naast vermaak voor kinderen. Wielerclub Mill organiseert op zondag 22 mei ook de Kasteelronde. Dit alles op een parcours wat grenst aan het Landschapspark. Hiermee is er dus nog meer te beleven tijdens het Parkfeest op zondag.
Maar het Parkfeest start al op zaterdag 21 mei. Dat met een BBQ tussen 17.00 uur en 19.00 uur. Iedereen kan hier aan deelnemen. Deze BBQ zal muzikaal omlijst worden door dweilorkesten en ook zijn er voor de kinderen springkussens en zij kunnen zich ook laten schminken. Tevens zullen er die avond diverse luchtballonnen opstijgen. Hiervoor kan men a 175,00 euro tickets reserveren via Stichting Activiteiten Mill op tel. 0485-325634 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een gedeelte van de ticketverkoop gaat naar de Stamceldonorbank.
Vanaf 21.00 uur is er een Fabulous DJ Avond met een fantastische lichtshow en draaien DJ Jacky R, DJ Tommie V en DJ Benzel er de meest gevarieerde (feest)muziek. Rond 23.00 uur is er een speciaal gastoptreden en een loterij. Daarna gaat het allemaal door met een Battle of the Dj’s. De toegang van het Parkfeest is uiteraard helemaal gratis.

Meer weten over Toeternietoe en het Parkfeest?

Like hun facebookpagina of zie www.toeternietoemill.nl.