Op zondag 15 mei is er voor de 13e keer een motorrit speciaal voor alle Sint Hubertse motorrijders en rijdsters. Het begint allemaal om 09.30 uur bij de Difference waar de koffie klaar staat.

Om 10.00 uur vertrekt men en onderweg is er een lunchpauze. De verwachte kosten om deel te nemen bedragen 12,50 euro per persoon.

Iedereen die in Sint Hubert woont, heeft gewoond, of een sterke genegenheid voor Sint Hubert voelt, is uitgenodigd om hier aan deel te nemen. Samen gezellig toeren met aangepaste snelheid en genieten van het landschap staat zoals altijd voorop.

Uiteraard rijdt iedereen voor eigen risico. Je bent persoonlijk aansprakelijk voor alle schade, van welke aard dan ook, die door toedoen of nalatigheid van jezelf of van degene voor wie je aansprakelijk bent, wordt veroorzaakt. De initiatiefnemers van deze motortrip aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook vóór, tijdens of na de trip. We gaan ervan uit dat elke deelnemer zich heeft verzekerd volgens de Nederlandse wet.

Zorg ervoor dat jouw motor technisch in orde is (o.a. bandenspanning!), voor een volle tank bij vertrek en dat je de groene kaart bij je hebt, want we gaan de grens over.

Heb je er zin in?

Meld je dan voor 10 mei aan bij Minard Vloet: 

  • Via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;
  • Via vaste telefoon: 0485 - 45 15 37;
  • Via mobiel: 06 - 43 93 99 61.