11 Nationale Goede Doelen die al jarenlang gecollecteerd hebben in Langenboom gaan met ingang van 2016 samen inzamelen in één week. Dat van 22 tot en met 28 mei.

Dit zijn: Brandwondenstichting, Longfonds, Vastenaktie, Fonds Verstandelijke Gehandicapten, Reumafonds, Hartstichting, Kankerbestrijding, Kinderhulp, Nierstichting, Rode Kruis en Alzheimer Nederland. Het ANGO is doorgekruist omdat de organisatie failliet is.

Wat is de bedoeling?

U vult het bedrag in dat u wilt geven, in het vakje achter het logo van het goede doel op de envelop. Dan telt u de bedragen op en dat vult u in onderaan op de envelop. Dat bedrag stopt u in de envelop en plakt hem goed dicht. Vult u geen bedragen in dan wordt de inhoud gelijk verdeeld over de deelnemende goede doelen. U stopt de envelop eventueel dubbelgevouwen in de collecte-emmer en u doneert anoniem. Mocht u de collectant gemist hebben dan kunt u de envelop in de collecte-emmer doen tot en met zondag 29 mei 12.00 uur in het gemeenschapshuis de Wis.

Hoe werkt deze inzameling? 

De collectanten komen bij u de collecte-envelop ophalen in de week van 22 t/m 28 mei. Deze envelop is in de week hiervoor bij u in de brievenbus bezorgd. De collectanten mogen zelf kiezen welke dag zij in deze week gaan inzamelen. Wij adviseren de collectanten met zijn tweeën te gaan collecteren en zij kunnen zich uiteraard legitimeren.
Langenboomse verenigingen en goede doelen, die niet op deze lijst staan, mogen gewoon in hun collecteweek een inzameling houden.

Mocht u vragen hebben dan kunt u een email sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar: Anne Derks 0486 - 45 34 64 of Walburga Lucius 0486 - 43 26 46.