Vrijdagmiddag 20 mei genoten in party- en evenementencentrum Fitland XL in Mill 156 bezoekers van een bijzonder sfeervol optreden van Lya de Haas en Henny Korsten.

Dit optreden werd georganiseerd in het kader van de Meimaand Mariamaand door de KBO-Mill in samenwerking met de Zonnebloem. Het programma bestond uit een mix van Maria- en levensliederen afgewisseld met vrolijke liedjes uit het dagelijks leven. Odes werden gebracht aan Maria, moeders, mantelzorgers en oma’s. Maar ook meer aardse zaken werden met het lied Poepen met een puzzelke bezongen.

Kortom een zeer gevarieerd programma met de mooie stem van Lya en de schitterend gitaarmuziek van Hennie.

Tussendoor kon men genieten van een kopje koffie of thee met heerlijk krentenbrood. De medewerkers van Fitland zorgden weer voor de adequate ondersteuning en een goede bediening.

Tijdens deze middag werd ook aandacht besteed aan de Acaciahof waar op initiatief van KBO leden een Mariakapel wordt gebouwd. Men kon Noveenkaarsen kopen waarvan de opbrengst ten goede komt voor de bouw van de kapel. Velen maakten van deze gelegenheid gebruik waarvoor onze hartelijke dank.

Het bestuur van de KBO-Mill en de Zonnebloem kijken met tevredenheid terug op deze middag en zien alweer uit naar volgend jaar.