Aanstaande zondag 29 mei wordt van 10.30 uur tot 16.30 uur in de Kanaalzone en de Groespeel in Mill het Brabants Oerparcours weer gehouden. Dit is een laagdrempelige survivalrun voor iedereen vanaf 10 jaar.

De start en finish zijn bij Fitland XL aan de Hoogveldseweg 1. Ondertussen is het maximale aantal deelnemers bereikt en inschrijven is dus niet meer mogelijk. Maar publiek is uiteraard van harte welkom. Deelnemers zijn over het gehele parcours aan te moedigen en bij Fitland XL is een terras ingericht met prima zicht op een van de hindernissen. Toegang is uiteraard gratis. 

Voor het vierde achtereenvolgende jaar staat het Brabants Oerparcours van zondag 29 mei 2016 op de sportkalender. De organisatie hiervan is in handen van Ontdek Mill, Stichting Activiteiten Mill en de Beweegtuin Mill. Deze laagdrempelige survivalrun wordt gehouden in de Groespeel en Kanaalzone. De survivalrun met diverse hindernissen is zo’n 6 kilometer lang en ook geschikt voor niet geoefende sporters en kinderen vanaf 10 jaar, dat dan samen met een ouder. Heel wat van deze ouder/kind duo’s staan er zondag 29 mei aan de start, maar ook individuele, duo’s en Quattro’s zullen deze dag hun best doen het Oerparcours te volbrengen. Voor elke deelnemer is er een T-shirt en herinnering. Shirtsponsor is dit jaar Orangeworks uit Mill.

Meer weten?

Like de Facebookpagina of zie www.oerparcours.nl.