Juveniles

Café Royal aan de Kerkstraat in Mill is in de hele regio bekend als bluescafé. Regelmatig staan er echter ook bands op het podium met een ander genre. Op zaterdagavond 4 juni is het weer blues en rock wat er te horen is. Dat vanaf 22.00 uur met Juveniles uit Wilbertoord. Zoals gebruikelijk bij café Royal is de toegang helemaal gratis. Maar kom op tijd, vol is vol.

De Wilbertoordse blues- rockband Juveniles werd officieel opgericht in 2001. Een aantal muziekliefhebbers bezocht regelmatig muziekfestivals en onder het genot van een drankje werden deze daarna uitgebreid geëvalueerd. Tijdens zo’n evaluatie kreeg men zoveel inspiratie dat men besloot zelf een band te beginnen. Een prima besluit blijkt nu 15 jaar later. Want met hun repertoire bestaande uit eigen werk en nummers van o.a. Black Crowes, Neil Young, Fabulous Thunderbirds, Lynyrd Skynyrd en Jimmy Hendrix zijn ze een graag geziene gast op festivals en in kroegen.
Vrij vertaalt staat Juveniles voor Jonkies. De 4 rockers zijn dan weliswaar niet meer zo piep maar rocken nog als de beste. Dat zullen ze dan laten horen op 4 juni. Die kracht zit hem vooral in het plezier beleven aan gezamenlijk muziek maken en dat is te horen en zien.

Meer weten Over alle andere activiteiten in en rond café Royal? Zie www.caferoyalmill.nl.