"De singer-songwriter speelt, het publiek houdt de adem in, luistert, absorbeert de muziek. Verder is het stil..."

Samen met Quitequiet organiseert Kasteel Tongelaar in Mill op zondag 5 juni een fijne dag op en rond het kasteel voor het hele gezin, waar muzikaal talent alle ruimte krijgt. Laat je meenemen door de persoonlijke teksten en klanken van de singer-songwriters , ga op muzikale ontdekkingstocht of laat je betoveren door de (akoestische) muziek in het sprookjesachtige decor van Kasteel Tongelaar. Vanaf 12 uur start er een vol programma met een mooie line up in huiskamersfeer:

Iris Penning, Nancy Brick, Cloud Cukkoo, Collin Hoeve, Suze Terwisscha, Live Poets Society, The Feliciano's, Rikke & Elma, Sophie ter Schure, Judy Blank, Point Quiet, Delouise, Canvas Blanco en Noam Vazana. Schrijver Luc de Graaf leest voor uit eigen werk.

Er is eten, drinken en een XXL-BBQ (daarvoor hoef je niet te reserveren). Bij mooi weer spelen de artiesten ook in de wei dus neem je picknick-kleedje maar mee.

Toegang is gratis, open van 12.00 tot 22.00 uur. Parkeren uitsluitend op de grote parkeerplaats voor de brug, niet bij het kasteel. Fijn als je op de fiets komt!