Theatergroep Trots is een nieuw initiatief van ROC de Leijgraaf. Twaalf van de meest enthousiaste en talentvolle leerlingen van alle opleidingen van De Leijgraaf hebben zich verenigd tot een hechte groep.

Onder begeleiding van een live band wordt muziektheater gebracht. Op vrijdag 17 juni staan zij met de theatervoorstelling Steen voor Steen in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. De voorstelling start die ochtend om 10.45 uur.

Steen voor Steen gaat over de lastige thuissituatie waar veel leeftijdgenoten mee te dealen hebben. Jezelf verliezen in feesten en verdovende middelen is een uitweg. Bouwen aan je zelfvertrouwen en je toekomst lijkt de echte oplossing. Steen voor Steen! De spelers van Trots maakten de voorstelling zelf op basis van hun eigen ervaringen en die van hun leeftijdgenoten.

De toegangskaartjes kosten 2,00 euro en dit is inclusief een consumptie na afloop van de voorstelling. De kaartjes zijn zolang de voorraad strekt af te halen bij Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Zie voor meer theatervoorstellingen www.myllesweerd.nl/theater.