Dave Vermeulen & Voltage

Ben je 12 jaar of jonger? Dan ben jij een echte geluksvogel! Want jij hebt gratis toegang tot Mill at the park op zondag 26 juni 2016!

En dan? Wachten terwijl papa en mama aan het genieten zijn van akoestische muziek, op z'n Hollands meebleren bij Henk Bernard of staan te swingen bij Doe maar na? Welnee, speciaal voor jou en je lieve vriendjes en vriendinnetjes is er het kinderparadijs, oftewel één grote speeltuin met mega- attracties.

Activiteiten

Wat kun je hier doen? Van alles! Voor de allerkleinsten staan er mooie peutervriendelijke luchtkussens en grote legoblokken en voor de ouderen staan er spectaculaire stormbanen en kun je zingen en dansen als echte rocksterren. Tussendoor kun jij ook genieten van de muziek van Dave Vermeulen van The Voice of Holland en natuurlijk "Sexy als ik dans" van Nielson!
En ja, van al dat springen krijg je natuurlijk honger. Ook daaraan is gedacht... Een lekker frietje, broodje knak, ijsje of een suikerspin? Het kan allemaal!
Dus stuur je papa en mama naar één van de verkooppunten of naar www.millatthepark.nl! En waarschuw je vriendjes en vriendinnetjes voor deze fantastische dag!

Ticketverkoop

Tickets zijn verkrijgbaar bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat, Snackbar Any Tyme De Keizer en Café Royal aan de Kerkstraat, Café De Winkel aan de Hoogstraat, Café Libre aan de Langenboomseweg en Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill.

Prijzen

Zaterdag 25 juni 2016: € 12,50 (kassa € 17,50)
Zondag 26 juni 2016: € 15,00 (kassa € 20,00)
Combi alle 2 de dagen: € 23,50 (kassa € 30,00)
Kinderen tot en met 12 jaar hebben op zondag 26 juni onder begeleiding gratis toegang.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma van Mill at the park op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2016 op www.millatthepark.nl.