Jeroen van den Heuvel

Laat u verwennen met een heerlijk driegangendiner en steun daarbij ook nog een goed doel. Kok Jeroen van den Heuvel uit Mill bereidt, met hulp van ROC-leerlingen, een bijzonder smakelijk menu.

Door deel te nemen aan deze maaltijd helpt u kinderen die het slecht getroffen hebben, omdat ze gebrek hebben aan de vanzelfsprekende voorwaarden om gezond te kunnen opgroeien.

Nog nooit waren zoveel kinderen op de vlucht voor oorlog en geweld. Ze hebben te weinig water voedsel, medische zorg en onderwijs. De opbrengst van dit avondje uit gaat daarom naar UNICEF, dat zich sterk maakt voor juist deze kinderen. 

Het benefietdiner kost € 27,50, incl. een welkomstdrankje. Het vindt plaats op donderdag 30 juni om 19.00 uur (inloop 18.30 uur) in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Helpt u UNICEF helpen?

Aanmelden, met opgave van vlees of vis, kan vóór 25 juni per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Inlichtingen: 0485 - 45 22 96.