In ons mooie landje is het weer altijd een onzekere factor. Het kan op de ene plek regenen en enkele kilometers verderop schijnt de zon. De organisatie van Mill at the park laat dan ook niets aan het toeval over en heeft een sfeervolle overkapping van 17 x 19 meter geregeld.

Hierdoor kan men schuilen tegen zon of regen en toch genieten van tal van muzikale acts op zaterdag 25 en zondag 26 juni in het Landschapspark in Mill bij de derde editie van Mill at the park.

Nog geen tickets? Haal deze dan snel! 

Dit kan bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat, Snackbar Any Tyme De Keizer en Café Royal aan de Kerkstraat, Café De Winkel aan de Hoogstraat, Café Libre aan de Langenboomseweg en Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill.

Prijzen

 • Zaterdag 25 juni 2016: € 12,50 (kassa € 17,50)
 • Zondag 26 juni 2016: € 15,00 (kassa € 20,00)
 • Combi alle 2 de dagen: € 23,50 (kassa € 30,00)
 • Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding op zondag 26 juni gratis toegang!

Programma Mill at the park 2016

Zaterdag 25 juni - 15.00 uur

 • Domien Verschuuren (27) is geboren in Tilburg. Radio is de liefde van zijn leven. In 2006 wordt hij gescout door 3FM. Sindsdien heeft hij al heel wat radioprogramma’s gemaakt en zat hij diverse malen in het Glazen huis van 3FM Serious Request.
 • Beat The Stones is een 6-koppige kwajongens band en laat geen kans onbenut om van iedere feesttent, club of festival een knalparty te maken.
 • Fabulous 90’s DJ TEAm neemt je graag mee terug in de tijd naar de happy 90’s sferen. Na een avondje met dit team zul je je de volgende dag afvragen, in welke tijd zit ik eigenlijk?
 • FREEB, voorheen Free Beer, bestaat uit de jeugdige zanger-gitarist Reg Verstegen, drummer Eddy van de Steeg en bassist Gijs van Hout. Het begon allemaal in 2013 en anno 2016 brengen ze een show die geestdriftig en rauw, agressief maar ook vol humor is.

Zondag 26 juni - 13.00 uur

 • Nielson nam 3 jaar geleden deel aan het Tv-programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Voor hem het begin van een muzikale rollercoaster vol met hits, awards en festival highlights. Zijn singles ‘Beauty & The Brains’ (dubbel platina), ‘Hoe’ (platina), Mannenharten’ (platina) en Sexy als ik dans (platina) waren allemaal erg succesvol. Op Mill at the park staat hij met zijn live-band.
 • Doe Maar Na (tribute) nemen u mee terug naar de tijd dat Nederland zuurstokroze en fosforgroen kleurde. Alle grote hits van de populairste Nederpop band ooit passeren de revue in Mill, daar waar het voor een groot gedeelte ooit allemaal begon.
 • Dave Vermeulen & Voltage (The voice of Holland) mag met zijn stevige rockclassics en powerballads natuurlijk niet ontbreken. Na het succes in The voice of Holland maakt de band zich op voor een clubtour en een festivalzomer met o.a. Zwarte Cross en Mill at the park.
 • Kees Lewiszong & Merijn van Haren laten normaliter met hun rockband Navarone de decibelmeter gieren. Maar in Mill gooien zij het over een andere boeg. Met dit nieuwe project pakken ze de akoestische gitaren en zullen ze naast hun eigen songs zich vooral richten op mooie liedjes die hen inspireren.
 • Henk Bernard is een van de grootste talenten op Nederlandstalig gebied. Deze zanger beschikt over een bijzonder stemgeluid die menigeen diep in het hart weet te raken.

Meer weten of direct tickets bestellen?

Zie www.millatthepark.nl of like de Facebookpagina.