Omdat er een foutieve datum in de wandelkalender was geslopen, was dit jaar de Millse mars niet op 1 maar op 2 dagen. Op zowel zaterdag 11 als zondag 12 juni kon men deelnemen aan de 60e Millse Mars.

WSV Amicitia ontving tal van felicitaties voor dit jubileum. Uit heel Nederland kwamen wandelaars naar Mill. Zowel individuele wandelaars als wandelverenigingen schreven zich in. Zo waren er clubs uit o.a. Hagestein (Utrecht), Waalwijk maar ook uit Duitsland. En een ding hadden alle deelnemers gemeen, iedereen was erg enthousiast over de mooie routes door de prachtige natuur in onze gemeente.

Avondwandelvierdaagse

Deze week staat de avondwandelvierdaagse op het programma. Alle belangstellenden kunnen kiezen uit routes van 5, 10 of 15 kilometer. Starten kan elke dag tussen 17.00 uur en 19.00 uur en zijn er in de vorm van medailles herinneringen voor de deelnemers aan deze wandeltocht die alle 4 de avonden mee hebben gelopen. Uiteraard is minder dagen meelopen ook mogelijk, mocht alle dagen te veel zijn of door omstandigheden niet lukken. De wandeltochten zijn geschikt voor kinderen en volwassenen en een prima voorbereiding op bijvoorbeeld de Nijmeegse Vierdaagse. Elke dag is er een muzikaal welkom bij de finish. In Wilbertoord is dat met de Heigalmers, in Sint Hubert met de Bent Zonder Vent, in Langenboom met Moizat en in Mill zal Toeternietoe de finish muzikaal omlijsten.

Start en kosten

Starten kan elke dag tussen 17.00 uur en 19.00 uur.

  • Dinsdag 21 juni 2016 bij café Amanshof Wethouder Lindersstraat 68 Wilbertoord
  • Woensdag 22 juni 2016 bij café Difference Pastoor Jacobsstraat 51 Sint Hubert
  • Donderdag 23 juni 2016 café d’n Bens Dominicanenstraat 34 Langenboom
  • Vrijdag 24 juni 2016 café Royal Kerkstraat 35-37 Mill

Deelnemen kan alle 4 de dagen voor totaal 5,- euro per persoon. Per dag deelnemen kan ook, hiervoor bedragen de kosten 2,- euro per persoon. De routes zijn helaas niet (volledig) geschikt voor rolstoelers.

Bel voor meer informatie 0485 - 45 35 69 of zie www.wsvamicitia.nl.