Van zaterdag 2 tot en met dinsdag 5 juli 2016 is het weer kermis in Wilbertoord. Bij café zaal Amanshof aan de Wethouder Lindersstraat is er daarom een gevarieerd muziekprogramma samengesteld.

Er is een feesttent op het vergroot terras en ook in het café en de zaal kan tijdens de kermis uiteraard weer volop gefeest worden. De toegang is alle dagen gratis!

Muziekprogramma kermis 2016

Zaterdag 2 juli
Zaterdagavond start het feest vanaf 21.00 uur bij Amanshof met de Familie De Bruyn, bekend van Crazy Piano's en Corona's. Hierbij geen vaste playlist, maar u vraagt en zij spelen. Van Nederlandstalig tot stevige Rock, van K3 tot volledig UIT JE DAK Gaan.

Zondag 3 juli
Vanaf 14.00 uur is er een gezellig matinee. Dat gaat aansluitend over in een feest met Meuk vanaf 18.30 uur. Dit is een band met op hun repertoire alle nummers van de boerenrock helden. Tijdens de Wilbertoordse kermis brengen zij weer hun moddervette show met eigen werk en de grootste hits van hun helden, zoals Jovink, BZB, Rowwen Hèze, WC-experience, Mooi Wark, Pater Moeskroen, Normaal en vele anderen.

Maandag 4 juli
Op maandag is er vanaf 14.00 uur een gezellig matinee met orkest Jersey. Deze 2 heren vormen ondertussen al ruim 25-jaar een muzikaal duo en treden door heel Nederland op. Na het matinee gaat het feest door met Dreamcast. Dit uiterst muzikaal trio brengt vanaf 18.30 uur alle bekende nummers van toen en nu en dat met veel show, entertainment en volop gezelligheid.

Dinsdag 5 juli
De laatste dag van de kermis in Wilbertoord is het vanaf 18.30 uur tijd voor Ilse, Conny en Bas. Na het succes in 2015 mogen zij natuurlijk niet ontbreken. Kermisfeest zoals dat hoort tijdens de kermis met muziek voor iedereen.

Meer weten over café zaal Amanshof? Like dan ook de Facebookpagina.