Op dinsdag 21 juni organiseerde de KBO Mill de jaarlijkse dagfietstocht. Onder iets vochtige weersomstandigheden werd om 9.30 uur met 39 personen gestart vanaf Myllesweerd.

Via het Achteroventje en de oude Udense weg ging het naar Uden voor koffie met vlaai. Daarna was het droog en reden we via Vorstenbosch, Loosbroek naar Nistelrode over mooie rustige landwegen. Daar was de lunch gebracht door Pieta Selten en Nellie v.d. Weem. Toen we verder wilden gaan constateerden we dat er een poging was gedaan om twee van onze fietsen te stelen. De sloten waren geforceerd en moesten er bij de fietsenmaker worden afgeslepen en door nieuwe vervangen. Dat was een teleurstellende gewaarwording.

Ondertussen ging de tocht verder via een mooi slingerpad naar Zeeland, waar de laatste stop was. De gedupeerde waren al weer gearriveerd, dank zij het snelle werk van de fietsenmaker en konden toch nog een drankje mee pikken. 

Het laatste stuk met toch iets vochtig weer ging via de Heuf en langs de Hogesteen naar het Huukske en langs de Graafseweg naar huis. 

Na een tocht van 60.5 Km arriveerde we om 16.50 uur in Mill en hadden allen, ondanks het iets minder mooi weer, toch genoten van de prachtige route die uitgezet was door het trio Gerrit van Hout, Tien Weren en Adriaan van Hout. Alle deelnemers bedankt voor de gezellige dag en de goede discipline. 

De volgende middagtocht is bij goed weer op dinsdag 5 juli, vertrek om 13.30 uur bij Myllesweerd.