Op dinsdag 5 juli heeft politieke vereniging Algemeen Belang ’90 om 19.30 uur een openbare vergadering in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Iedereen, ook niet leden, zijn op deze vergadering van harte welkom.

Wilt u als niet lid hierbij ook aanwezig zijn? Laat dat dan even weten via het AB’90 secretariaat bij Mayke Selten van den Elzen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06 - 11 05 17 78. Ook wanneer u een speciaal onderwerp op de agenda van deze bijeenkomst wilt plaatsen kunt u dit aan Mayke doorgeven.

Tijdens deze openbare vergadering zal de kadernota besproken worden. De kadernota is de basis voor de begroting van 2017. Een belangrijk moment dus om te zien wat er in 2017 zoal gerealiseerd zou moeten worden, waarvoor financiële middelen en tijd beschikbaar zou moeten zijn en welke lopende projecten of ontwikkelingen anders zouden kunnen. Kortom, de kadernota is een belangrijk instrument waar nu goed over nagedacht moet worden, zodat zaken waarover binnen de gemeenteraad een meerderheid te vinden is, ook in de begroting van 2017 kan worden meegenomen. Bij deze vergadering is ook de fractie en AB’90 wethouder aanwezig. Zij zullen ook actuele ontwikkelingen toelichten en waar mogelijk vragen beantwoorden. 

Meer weten over Algemeen Belang ’90?

Bekijk dan de website www.ab90.nl. Ook is AB’90 actief op Facebook en Twitter. Via deze kanalen is uiteraard ook contact met Algemeen Belang ’90.