Elke maandagmorgen van 9.30 tot 12.00 uur en donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur kunnen onze inwoners bij d’n Inloop in De Wis terecht voor een kopje koffie of thee en samen gezellig buurten.

Op vaste tijden zijn de maatschappelijk werkster en wijkverpleegkundige aanwezig voor een praatje, of voor uw vragen, of voor advies op allerlei gebied te beantwoorden.

Daarnaast kun je elke donderdag hulp krijgen of vragen stellen over de computer, laptop, tablet en mobiele telefoon.

In de vakantie periode is d’n. Inloop gewoon open. Voel je je een beetje eenzaam in de vakantie periode kom dan gezellig op de maandagmorgen of donderdagmorgen naar d’n Inloop. Nodig iemand uit en kom dan gezellig samen naar d’n Inloop.

D’n inloop is nu een jaar open als ontmoetingspunt in Langenboom. Men kan elkaar op een gezellige manier ontmoeten, een kopje koffie drinken, geheel vrijblijvend een spelletje met iemand spelen of aan een activiteit deelnemen.

Gezellig bewegen op muziek

Daarnaast zijn er wel eens andere activiteiten maar die zijn niet structureel. Hieraan kunt je, naast het kopje koffie, geheel vrijblijvend aan deelnemen. Zo’n activiteit is bewegen op muziek. Dit werd verzorgd door Wilma Prinsen op donderdag 20 juni. Zij gaf een half uur bewegen op muziek en een half uur bewegen met een bal. Iedereen kon hier aan deelnemen lenig of niet. De reacties van de aanwezigen waren zeer positief en men vroeg om dit te herhalen. Bewegen is heel belangrijk voor jong en oud en wat is er leuker om dit zo met elkaar te doen.

Verder is het fijn om mee te kunnen delen dat de Basisschool haar medewerking gaat verlenen. Vanaf september dit jaar gaat elke maand een jaargroep een activiteit verzorgen in d’n Inloop. Samen met hun leerkracht gaan ze deze ochtend, op een maandag, zelf op hun eigen wijze invulling geven. De datum en activiteit worden telkens kenbaar gemaakt op posters, die de leerlingen ook weer zelf maken en her en der ophangen.

Naast de bovengenoemde openingstijden is elke 2e zondag van de maand d’n Inloop open  van 11.00 tot 13.00 uur, voor de maand augustus zondag 14 augustus. Er wordt dan koffie, thee, soep en broodjes geserveerd. De kosten hiervoor bedragen € 3.00. Deze activiteit een mooie gelegenheid om daar ook eens keer met het gehele gezin aan deel te nemen.

Trouwens d’n Inloop is voor iedereen toegankelijk, jong en oud.

U kunt zich opgeven tijdens de openingstijden van d’n Inloop en bij Ria de Klein: 0486 - 43 1 637.

Kijk voor meer informatie regelmatig op de website www.lzc.nu.