Aanstaande zondag 17 juli wordt er van 11.00 uur tot 18.00 uur voor de derde keer een All American Day in het centrum van Mill georganiseerd.

Deze All American Day is de opvolger van de Fifties- en Sixtiesday die 5 achtereen volgende jaren in Mill op het programma stond. Door de wijziging van naam en concept kunnen ook jongere voertuigen en een breder aanbod aan handelswaar zich aansluiten bij dit evenement. Toegang is gratis.

In de Kerkstraat en een gedeelte van de Hoogstraat staan zondag 17 juli tal van marktkramen met de meest uiteenlopende handelswaar. Op 3 plekken is live muziek. Bij café de Winkel zullen de Eightball Boppers zorgen voor muziek en swingende dansers op straat. Magic Feet staat op het buitenpodium van café Royal. Bij grandcafé ’t Centrum zal country- en rockzangeres Kathleen Willems enkele akoestische optredens verzorgen. Daarnaast zijn er diverse voertuigen te zien die bij dit thema passen en is er gratis kindervermaak in de vorm van o.a. een draaimolen en springkussens.

Kijk voor meer informatie op www.allamericanday-mill.nl.