Vanaf komende nacht 00.00 uur kunt u live luisteren en kijken naar Dwars dur Mill 4 Daagse radio en TV bij de Lokale Omroep Mill. Tussen 00.00 uur en 12.00 uur zendt de afdeling radio rechtstreeks uit vanuit een podiumtent voor Myllesweerd. Op TV kunt u radio kijken tot de tijd dat de 4 Daagse lopers ons dorp naderen. Vanaf dat moment kunt u de doortocht rechtstreeks volgen.

Interviews en reportages

Rond 03.30 uur komt Leo Josemanders zijn kraker Dwars dur Mill live zingen. Daarna vertrekt hij naar Nijmegen om aan zijn laatste 40km van de Vierdaagse 2016 te beginnen. Om 06.15 is er op TV een item over de 4 Daagse kunstwerken te zien. Om 06.45 is er een interview met Ad Berends van Ontdek Mill over deze Vierdaagse en alle activiteiten. Burgemeester Walraven zal om 07.30 uur aanschuiven om te vertellen hoe het is om Vierdaagse burgemeester te zijn. Verder zijn er vanaf 00.00 uur de hele nacht door telefonische interviews met betrokkenen en 4 Daagse lopers uit onze Gemeente en vanaf het moment dat de lopers door het centrum komen hoort en ziet u ook hun reacties op Dwars dur Mill. Om 12.00 uur sluit de L.O.M. de RTV uitzendingen af.

Deze uitzendingen worden mede mogelijk gemaakt door:

  • De Techknecht, onderdeel van Verweijen ICT in Mill;
  • Fritz Events in Cuijk, voor aankoop en verhuur van licht en geluid;
  • Top Beveiliging in Mill, voor ondernemers en particulieren;
  • JBL Steigerverhuur Mill, voor elk project de juiste oplossing;
  • Keijzers partytenten in Mill, van partytent tot koffiekopje;
  • Stichting Ontdek Mill, Stichting Activiteiten Mill en het Ondernemers Collectief Mill.

Frequenties

De Lokale Omroep Mill is op de radio te ontvangen in de hele regio via FM 107.3 en op de kabel in de gemeente Mill via Ziggo op FM 87.5. Op TV zijn de uitzendingen van de afdeling TV en TV-krant te zien via Ziggo digitaal kanaal 45 in de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Mill en Sint Hubert, Sint Anthonis, Uden en Veghel. Annaloog via Ziggo is de L.O.M. in de gemeente Mill ook via kanaal 22 te zien. Wereldwijd kunt u live kijken en luisteren via de website www.lokaleomroepmill.nl of via de speciale app. Meer informatie hierover is te vinden op de site van de L.O.M.

Via de Facebookpagina van de Lokale Omroep Mill zullen ook regelmatig sfeerfoto’s geplaatst worden van de voorbereidingen, de uitzendingen en de doortocht Dwars dur Mill.