De Helleveeg

Het nieuwe filmseizoen start in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill op zondag 11 september. Dat om 10.00 uur met de film de Helleveeg.

Maar om 09.00 uur is er al de mogelijkheid aan te schuiven voor een heerlijk ontbijt. De kosten inclusief ontbijt bedragen 10,00 euro, een kaartje voor alleen de film kost 5,00 euro. Kaartjes zijn af te halen bij de balie van Myllesweerd maar ook online te bestellen via www.myllesweerd.nl.

De Helleveeg

De Helleveeg is een bitterzoet familiedrama, gebaseerd op de succesvolle gelijknamige roman uit 2013 van A.F.Th. van der Heijden. Tiny (Hannah Hoekstra) is een pittige en imposante verschijning die alle mannen in Brabant gek weet te maken. Haar neefje Albert (Benja Bruijning) is gefascineerd door zijn bijzondere tante en dol op haar verhalen. Haar ouders (Anneke Blok en Gijs Scholten van Aschat) maken zich echter zorgen over Tiny, net als haar zus Hanny (Hadewych Minis). Zal ze ooit de juiste man vinden en zich als een correcte vrouw weten te gedragen? De reden van de moeizame band tussen Tiny en haar familie blijkt echter zeer complex te zijn wanneer Albert zelf volwassen wordt en alle geheimen aan het licht komen.

Theater- en filmseizoen

Meer weten over het theater- en filmseizoen 2016 - 2017 in Cultureel Centrum Myllesweerd? Like dan de Facebookpagina, volg Myllesweerd op Twitter of zie www.myllesweerd.nl.