De Vakantiejaarmarkt in Mill van woensdag 10 augustus had vooral last van de weersvoorspelling en niet van het weer zelf. Volgens de voorspellingen zou het de hele dag regenen en was er zelfs kans op onweer. Maar niets van dat alles.

Er is een enkele drup gevallen maar het grootste deel van de dag scheen zelfs de zon. Door de voorspellingen waren er echter wel diverse marktkooplieden die niet op kwamen dagen. Gelukkig trok het publiek zich niets aan van deze voorspellingen en schuifelden opnieuw duizenden bezoekers langs de vele marktkramen, standwerkers en gezellige terrasjes.

Prijsvraag

Ook in de aanloop naar de Vakantiejaarmarkt van dit jaar was er weer een prijsvraag. Dit keer wilde de organisatie weten, hoe heet de vrijwilligerspool van Stichting Activiteiten Mill. Ruim 450 mailtjes en briefjes met antwoorden ontvingen zij hierop. Zo’n 90% van de inzenders wist dat deze Helpende handen heet. Uit alle inzendingen zijn de volgende winnaars getrokken:

Winnaar Staatslot voor de trekking van september 2016

Fien van Berlicum Reijnen
Willibrordusstraat 16
5455GS Wilbertoord

Winnaars cadeaubon

Thea Buts
Hazelaarweg 4
5453KR Langenboom

Rosanne Mengerink
Hoogstraat 11
5451BH Mill

Anja van Hoenselaar
Kanarie 35
5831ND Boxmeer

Deze winnaars ontvangen hun prijs thuis. Uiteraard is er in de aanloop naar de 34e Vakantiejaarmarkt in Mill op woensdag 2 augustus 2017 weer een prijsvraag. Kijk daarvoor regelmatig op www.vakantiejaarmarkt.nl.