Pater Moeskroen

Op zaterdagavond 10 september komt de alom bekende Nederfolk band Pater Moeskroen live optreden in de sfeervolle ambiance van Café- Zaal Amanshof in Wilbertoord.

Voor deze pubtour brengen de Paters een karrenvracht aan instrumenten mee, hetgeen zal resulteren in het herkenbare Moeskroen geluid met aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades. Tijdens deze avond kunt u als bezoeker genieten van de bijzondere combinatie; huiskamerconcert, theater en festival. Een bijzondere combinatie waarbij het bier rijkelijk zal vloeien, 100% feest!

Kom gezellig genieten van een aanstekelijk mix van vrolijke deunen en humoristische teksten en zing onder andere mee met de hits; Roodkapje, Dansen, Hela Hola (tuthola), Joost en Laat maar waaien. De Mills / Ierse folk formatie Reel to Real zal deze avond in het voorprogramma openen. Verder is er ook een DJ aanwezig. De zaal is om 21.00 uur geopend. Tickets zijn de gehele maand augustus in de voorverkoop verkrijgbaar à € 12,50 aan de kassa € 17,50. Reserveer snel je tickets, bijzijn = meemaken! Voor meer info en tickets: 0485 - 47 89 41, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..