Van zaterdag 17 tot en met dinsdag 20 september is het weer kermis in Mill. Zoals gebruikelijk is er in en rond Grandcafé ’t Centrum aan de Kerkstraat in Mill die dagen volop muziek en gezelligheid te vinden.

Dit jaar is er echter nog wat speciaals. Want werd in het verleden de aangebouwde tent op dinsdag al opgeruimd, dit jaar blijft deze staan en is er op dinsdagavond een groots meezing-feest voor iedereen. Alle dagen is de toegang uiteraard helemaal gratis.

Programma

Op zaterdagavond 17 september start het feest in Grandcafé ’t Centrum met live muziek door het trio Carwash. Zij spelen vanaf 21.00 uur de meest uiteenlopende covers. Zondagmiddag is ’t Centrum ook een van de locaties voor het Smartlappenfestival en vanaf 18.00 uur gaat het dak eraf met DJ Resound. Op maandag zal Resound er vanaf 16.00 uur de beste muziek laten horen en op dinsdag is het dan vanaf 18.00 uur tijd voor een groots meezing-feest. Denk hierbij niet aan smartlappen, maar alle populaire nummers met een hoog meezing-gehalte zullen de revue passeren. Hierbij gaat het zowel om Nederlandse als anderstalige nummers. Een prima slot van de Millse kermis.

Informatie

Meer weten over de activiteiten in en rond Grandcafé ’t Centrum in Mill? Like de Facebookpagina, bel 0485 - 45 19 04 of zie www.grandcafehetcentrum.nl.