Sinds een aantal jaren organiseert Stichting Activiteiten Mill (SAM) ballonvaarten vanuit het Landschapspark in Mill. Dit doen zij in samenwerking met ballonvaarder Paschal Noor uit Grave.

Wilt u ook eens een vaart maken? Een ticket kost 175,00 euro. Er wordt gevaren met ongeveer 4 passagiers en de datum dat de vaart plaats zal vinden is in overleg met de passagiers. Uiteraard is men hierbij altijd afhankelijk van het weer.

Nieuwe ballon

Op vrijdag 19 augustus werd de nieuwe ballon van Paschal officieel in gebruik genomen. Dit gebeurde tijdens het druk bezochte ballonfestival in Grave. Burgemeester Antoine Walraven van de gemeente Mill en Sint Hubert, doopte in zijn hoedanigheid als voorzitter van het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk de ballon. Deze Land van Cuijk ballon moet bij gaan dragen aan nog meer bekendheid voor het Land van Cuijk. Paschal vaart in binnen- en buitenland, dus de naam Land van Cuijk zal overal regelmatig te zien zijn. Vorige week maakte Paschal ook al vanuit het Landschapspark in Mill 2 vaarten en vanuit Langenboom 1 vaart met deze nieuwe Land van Cuijk ballon. Ook deze week zal hij bij goed weer nog vanuit het park opstijgen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze ballonvaarten of over de activiteiten die SAM organiseert en waar zij zoal bij betrokken zijn? Zie dan de website www.beleefhetinmill.nl.