Onder de Kersenboom opent op 10 september de poorten voor haar jaarlijkse kleinschalige tuinfair. Dit jaar is het thema Italiaanse herfst!

Marius heeft deze zomer de bouw van een echte Italiaanse houtoven gerealiseerd dus alles is Italië bij Onder de Kersenboom.

Er wordt gebakken in de oven, u kunt zoete en hartige gerechten proeven, snuffelen in beide ateliers tussen brocante en woon en groendecoraties. Anita en Marius hebben ook leuke participanten uitgenodigd. Sieraden van bestek, huisgemaakte pesto’s en jams van De Bourgondische Hoeve, beschilderd linnengoed van Jose Arts, industriële lampen, Particolare vakanties gespecialiseerd in bijzondere Italiaanse reizen, Mooi bij Mir second hand merkkleding, Lamperse Hei met proeverij van eigen rundvlees, Joke Toonen met prachtige gebreide kleding, Willy Klok met haar Italiaans keramiek en natuurlijk de redactie van Brabeau!

Brabeau is een Brabants tijdschrift waar van Anita de stylingredacteur is. (Ze maakt ook stylingreportages voor de bladen Decoreren, Bloemschikken en Wonen Landelijke Stijl). De hoofdredacteuren zijn op 10 september ook aanwezig om u kennis te laten maken met dit prachtige tijdschrift!

Ook staat het nieuwe winter/herfstprogramma weer op de site! Volop keuze uit creatieve workshops, educatieve proeverijen met whisky, high tea en lunches, wandelingen en fietstochten. U kunt individueel inschrijven of met een groep.

Onder de Kersenboom is dit jaar uitgenodigd om op de grote woonbeurs van de landelijke woontijdschriften te komen staan. [ van 28 september tot 2 oktober in de Rai in Amsterdam]. Er wordt in een van de hallen een groot landelijk huis gebouwd. Anita en Marius gaan zorgen voor Het Onder de Kersenboom gevoel in de keuken van dit huis!

Op 10 september bent u van harte welkom van 10.00 uur tot 17.00 uur!

Onder de Kersenboom
Meeuwstraat 3a Mill
0485 - 45 39 21
www.onderdekersenboom.nl (U kunt Onder de Kersenboom ook volgen via Facebook en Instagram.)