Het programma van het Muziekevent voor mensen met een beperking wat op 1 oktober plaats gaat vinden in Landhorst is nu helemaal rond. Een zeer divers programma met diverse muziekgenres zoals rockebilly, smartlappen, Nederlandstalige en feestmuziek.

In het voorprogramma speelt de V.K.B. band, een band die geheel bestaat uit mensen met een beperking. In het hoofdprogramma staan o.a.: de Eightball Boppers, Tumult, zangkoor ZIPP, Hans Coolen, OLAF, Stil’s, Frans Bauer (look a like), de Peelsterretjes en de nationaal en internationaal bekende Lawineboys. Het geheel wordt gepresenteerd door Twan Wijnhoven. Hiernaast zorgt toneelgroep Spelenderwijs voor een passende ontvangst van alle bezoekers.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het Muziekevent. Deze kosten €15,00 en dat is incl. 4 consumpties. Kaarten zijn te bestellen op de website: www.stichtingmuziekevent.nl. Hier vindt u ook de diverse voorverkoopadressen in de regio.

Het Muziekevent vindt plaats in de grote feesttent bij partycentrum Buitenlust in Landhorst. Aanvang 13.00 uur en gaat door tot 18.00 uur. De zaal is open vanaf 12.00 uur.

Voor meer informatie of voor vragen: 06 - 23 40 44 89 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..