Na diverse jaren actief te zijn geweest aan de Hoogstraat, verhuisde Kledingverhuur Mill onlangs naar een nieuw pand aan de Kolkweg 2 in Mill.

Ondertussen draait deze kledingverhuur op deze locatie volop en is het tijd voor een officiële opening. Ook wil eigenaresse Diana v.d. Burgt graag iedereen laten zien wat er zoal te huur is. Want naast de meest uiteenlopende kleding voor zowel dames, heren en kinderen, bestaat de collectie ook uit bijbehorende materialen zoals hoeden, petten, pruiken, schoenen, brillen en diverse andere attributen.

Open dagen

Speciaal om iedereen meer te kunnen laten zien rond de verhuur van kleding en om een officieel tintje te geven aan de verhuizing, zijn er 2 open dagen. Dit op zaterdag 10 september van 13.00 uur tot 17.00 uur en zondag 11 september van 11.00 uur tot 17.00 uur. Iedereen is van harte welkom bij Kledingverhuur Mill aan de Kolkweg 2. Voor kinderen staat er deze dagen een springkussen van de Verhuurschuur in Mill. Dus ook zij kunnen zich prima vermaken tijdens deze open dagen.

Meer weten?

Zie www.kledingverhuurmill.nl.