Op zondag 2 oktober zal voor de 30e keer de Hobby DoeWat beurs in sporthal De Looierij in Mill gehouden worden. Met meer dan honderd standhouders is de Hobby DoeWat Beurs een ware beleving en een van de grootste in zijn soort.

Als je geïnteresseerd bent in een leuke vrijetijdsbesteding kun je hier je hart ophalen. Een grote verscheidenheid aan hobby’s wordt tentoongesteld en gedemonstreerd.

Heb je bijvoorbeeld altijd al eens willen of een schildertechniek gedemonstreerd willen zien? Of ben je meer geïnteresseerd in glas graveren, mandala tekenen, modelbouw, beeldhouwen, het maken van sieraden, 3D kaarten of een van de vele andere hobby’s? Op de Hobby DoeWat beurs kun je de creaties (meer dan 50 verschillende hobby’s) bekijken, demonstraties bijwonen en vragen stellen. En natuurlijk is het ook gewoon een gezellig evenement waar je kunt rondlopen en genieten, en even lekker iets kunt drinken op het ontmoetingsplein.

De Hobby DoeWat beurs wordt gehouden in sporthal De Looierij, Brandsestraat 1c in Mill. Hobby Doewat Beurs is een activiteit van het Senioren Hobby Centrum.