Wilbertoord: Waarom moeilijk doen, als zorgen samen kan...? Op woensdag 28 september organiseert de kerngroep Zorg & Welzijn Wilbertoord een informatieavond betreffende de realisatie van een 'Ontmoetingsruimte' in Wilbertoord.

De kerngroep Zorg & Welzijn zal dan een korte uitleg geven over hoe ver wij gevorderd zijn met het opzetten van de 'ontmoetingsruimte', de 'hulpdienst' en de 'bellijn' in Wilbertoord. Ook geven wij (in het kort) uitleg hoe de 'hulpdienst' o.l.v. Willy Willems u van dienst kan zijn.

Het doel is om Wilbertoordse inwoners, die vanwege hun gezondheid of leeftijd hulp nodig hebben, te ondersteunen. Zij kunnen daardoor langer en zelfstandig (met plezier) in Wilbertoord blijven wonen en meedoen aan het dorpsleven. Maar de ontmoetingsruimte moet ook de ruimte bieden voor sociaal contact voor onze dorpsgenoten die nog géén hulp nodig hebben. 

Op deze avond willen wij met name van U horen hoe de invulling van de 'ontmoetingsruimte' moet gaan worden. Wilt u als ‘vrijwilliger’ een steentje bijdragen, kom dan op woensdag 28 september ook zeker naar De Wilg!

Heeft u zich vergeten op te geven, maar bent u wel geïnteresseerd, kom dan gewoon naar De Wilg. Wij hopen dat de inwoners uit Wilbertoord op woensdag 28 september 2016 in grote getale naar gemeenschapshuis De Wilg komen. Want het is geven en nemen in Wilbertoord. Nu voor een ander, straks voor u zelf.

Locatie: Gemeenschapshuis De Wilg
Datum: Woensdag 28 september 2016
Aanvang: (Inloop) vanaf 19:15 uur; aanvang 19.30 uur
Eindtijd: 21.30 uur
Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.