Mogelijk dat u geen gebruik kunt of wilt maken van de deelname aan de hobby groep Stamboomcafé bij het Senioren Hobby Centrum, maar dat u zich toch verder wil inwerken in deze boeiende hobby.

Uit ervaring weten we, dat dan zo af en toe een steuntje in de rug welkom kan zijn. Graag helpen wij u vooruit bij het opsporen van familie-informatie, het gestructureerd opslaan ervan op de PC en ook het presenteren in professioneel ogende presentaties van uw persoonlijke familiehistorie. Daarvoor kunt u dan terecht vanaf september in het Senioren Hobby Centrum Hoogstraat 17 in Mill.

Op elke laatste vrijdag van de maand, dus ook aanstaande vrijdag 30 september, kunt u hier terecht vanaf 13.30 - 15.00 voor de inloop van het Stamboomcafé. Deelname voor leden van SHC is gratis; voor niet leden vragen wij een vergoeding van € 2,50.

Het motto van het Stamboomcafé is: Wat de een niet weet, weet de ander misschien en anders zoeken we het gewoon samen op.

Graag zien we u op een van onze evenementen en anders bent u altijd welkom voor een kennismaking. Voor meer informatie even Jo van Soest bellen 0485 - 45 30 11.