Foto: Merlijn Doomernik en botoboto

Op zaterdagavond 8 oktober staat er een verrassende cabaretshow op het programma van Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Verrassend voor het publiek, maar ook verrassend voor de artiesten.

Het betreft hier namelijk improvisatie theater. Dat wil zeggen dat men in zal spelen op de actualiteit en op reacties uit het publiek. De show van Op Sterk Water start zaterdag 8 oktober om 20.15 uur en tickets zijn a 17,50 euro (inclusief een consumptie) af te halen aan de balie van Myllesweerd en online te bestellen via www.myllesweerd.nl.

Op Sterk Water

Op Sterk Water is een collectief van cabaretiers, acteurs, muzikanten en theatermakers, dat zich gespecialiseerd heeft in improcabaret of improvisatietheater. Op aanwijzingen van toeschouwers ontstaat een voorstelling die bestaat uit muziek en sketches, elke keer volledig nieuw en origineel. Een wonderbaarlijke ontdekkingsreis. Dat wordt het. Een onbekende tocht langs snelle grappen, intelligente invallen en ter plekke verzonnen vergezichten. Op Sterk Water is de absolute top van het impro-cabaret. Ze voeren je in een kolkende stroom mee tot voorbij de horizon van de verbeelding. Langs griezelig herkenbare situaties en langs plekken waar geen mens ooit is geweest. Met interactief decor, visuele gimmicks, vlijmscherpe humor, muzikale hoogstandjes, maar vooral: virtuoze improvisatie. Ga het avontuur aan en beleef een avond die je nooit eerder beleefde. Of, zoals het viersterrenreisadvies van de Volkskrant luidt: ‘Op Sterk Water, er is geen betere!’

Cabaretpakket

Dit theaterseizoen is er in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill regelmatig cabaret te vinden. Zo is er ook een speciaal cabaretpakket, waarbij men voor de prijs van 2 shows kan genieten van 3 cabaretavonden. Dat geldt dan voor Kees van Amstel op 21 januari, Emiel van der Logt op 24 maart en Rayen Panday op 8 april. Dit pakket is voor 30,00 euro te reserveren via www.myllesweerd.nl.

Meer weten?

Like dan de Facebookpagina, volg Myllesweerd op Twitter en zie www.myllesweerd.nl.