Foto: Mieke Kremers

Op 25 september bruiste het in Mill van de bedrijvigheid. Zowel aan de duo marathon als de fietstocht van pater Konings, kon meegedaan worden. VoiceMill trad op om de fietsers en lopers te verwelkomen op het prachtige Tongelaar.

Het weer was prachtig en op de binnenplaats van het kasteel was het een gezellige drukte.

Voor de eerste keer hadden we als muzikale begeleiding een gitarist bij ons koor en dat was spannend, maar het optreden werd alleen maar beter. In de nabije toekomst zullen er nog 2 muzikanten bij ons koor aansluiten en gezamenlijk hopen we mooie optredens te kunnen neerzetten.

We richten ons nu op een concert wat gehouden zal gaan worden in het voorjaar van 2017.

Dank zij onze werving van muzikanten via flyers, media en intern circuit, zijn we heel blij dat we muzikale begeleiding hebben gevonden. Voor zangers en zangeressen is er nog steeds een plekje open in ons koor. Heerlijk zingen met elkaar met een gevarieerd repertoire aan popliedjes, in Nederlands, Engels, a capella en met muzikale begeleiding. Voor ieder wat wils en je hoeft geen topzanger(es) te zijn. Houd je van zingen, contact en vind je het leuk dat in een koor te doen?. Kom gewoon een keer binnenlopen en ervaar of het iets voor je is, we heten je van harte welkom.

We repeteren op de donderdagavond in Myllesweerd van 20.00 - 22.00 uur.

Voor info: www.voicemill.nl / 06 - 47 79 30 24.