De meeste mensen gaan ervan uit dat je je kind voorlicht over seksualiteit en intimiteit. Maar is dat ook zo? Of voel jij je ook best wel vaak onzeker over ”hoe je seksuele voorlichting en vorming geeft” en zou je hier meer over willen weten?

Kom dan op woensdag 12 oktober van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Bibliotheek aan de Kerkstraat 3 in Mill want dan organiseert Mamacafé Mill in samenwerking met Blikopeners de informatieavond “Oh zit dat zo!”.

Wanneer begin je nou eigenlijk met de seksuele opvoeding of voorlichting? Weet je alle antwoorden op de vragen van je kinderen? Hoe ga ik nu de geslachtsdelen bij mijn babydochter noemen? Tot wanneer mag ik nog samen met mijn kind in bad? Hoe maak ik mijn kind weerbaar, je hoort zoveel enge verhalen? En wat is nou eigenlijk normaal seksueel gedrag? Of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je tips en kennis over de lichamelijke en seksuele ontwikkeling van jonge kinderen van 0-4 jaar? Heel veel  vragen waar Christel van der Horst (trainer) en Jeroen Hindriks (seksuoloog) van deBlikopeners antwoord op gaan geven tijdens de informatieavond.

Om 19.30 uur gaat het Mamacafé Mill deze avond open. De kosten voor deze avond zijn € 10,- per persoon. Deze kunnen aan het begin van de avond contant betaald worden aan Ellen van Steenveldt. Aanmelden is verplicht en kan via een persoonlijk bericht aan de Mamacafé Mill Facebook pagina https://www.facebook.com/mamacafemill/. Graag voor 6 oktober 2016.