Ida van Dril (Foto: Dennis v.d. Dool)

Woensdagmiddag 12 oktober is er om 15.00 uur een spannende theatershow voor kinderen vanaf 6 jaar te zien in Theater Myllesweerd in Mill. Die middag komt Ida van Dril met de voorstelling Het geheim van de Samoerai naar Mill.

Ida won met haar eerdere voorstelling ’Joris en de Draak’ de prijs voor de beste familievoorstelling van de Parade 2013. Tickets kosten 8,50 euro en dat is inclusief een (alcoholvrije) consumptie. Tickets zijn af te halen aan de receptie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill en online te bestellen via de rubriek theater op www.myllesweerd.nl.

Gratis kaartjes

Wil je kans maken op 2 gratis kaartjes? Maak dan een tekening, kleurplaat, verhaaltje of bijvoorbeeld een knutselwerkje in het thema van deze voorstelling. Lever het uiterlijk zondag 9 oktober in bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 of gooi het in de brievenbus van Myllesweerd. Op maandag 10 oktober wordt onder alle inzendingen de mooiste of origineelste inzending gekozen en deze wint 2 gratis kaartjes voor deze theatervoorstelling.

Het geheim van de Samoerai

Kodo woont samen met zijn vader aan de rand van het geheimzinnige woud. Waar zijn moeder is weet Kodo niet en zijn vader wil over dat geheim niets vertellen. Veel tijd om er over na te denken heeft Kodo niet. Als hij niet speelt met zijn vriend de Vos, die hem leert te vluchten, leert zijn vader hem vechten tegen ninja’s. Maar is dat wel verstandig: vluchten of vechten? En komt Kodo ooit te weten wat er met zijn moeder is gebeurd?
Een spannende en schitterende theatervoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar. Een geraffineerd verhaal waarin eeuwenoude thema’s als angst en moed zijn verpakt.
De prachtige prenten van Mark Janssen uit het boek spelen een belangrijke rol. Als geen ander weet hij de Japanse sfeer van hoge, kale bergen, brede, bevroren rivieren, tere bloesems en dreigende ninja’s op te roepen in een magisch spel van licht en donker. Door middel van projectietechnieken komen deze schitterende tekeningen op magische wijze op de vloer tot leven. Samen met tekst, spel en muziek versmelten ze en nemen je mee naar een hele nieuwe wereld. De wereld van Kodo.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze en alle andere theater- en filmvoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd? Like dan de Facebookpagina, volg Myllesweerd op Twitter of zie www.myllesweerd.nl.