Foto Vincent Boon Photography, Utrecht: “Ger van der Gaast en zijn dochter Meike de Boer zijn de hoofdpersonen in de film”

Op maandagavond 17 oktober zal in Myllesweerd in Mill een informatieavond over Alzheimer worden gehouden. Aanvang programma 19.30 uur, gratis toegang met kopje koffie/thee.

De organisatie van deze avond ligt in handen van de SWOM en de vier KBO’s, samen met Stichting Alzheimer Land van Cuijk.

Film

Op deze avond zal een indrukwekkende film worden gedraaid met als titel “Ger, mijn hoofd in eigen hand”. Ger van der Gaast heeft Alzheimer en wil zo lang mogelijk zelf de regie over zijn leven voeren. Ger en zijn dochter Meike de Boer zijn de hoofdrolspelers in deze film.

Vragen

Na de film is er gelegenheid om schriftelijk of mondeling vragen te stellen. De film zal aanleiding geven tot toetsing in de eigen leef- en zorgsituatie. De avond wordt verzorgd door Francine van der Duijn van de Werkgroep Gezondheid van de SWOM, Sacha Lukassen, coördinator Informele Zorg bij Pantein in de locatie Aldenhorst, en twee ouderenverpleegkundigen, n.l. Edith van Heteren en Gerry Jacobs.