Afgelopen donderdag 13 oktober organiseerde het Ondernemers Collectief Mill opnieuw een openbare ondernemersnetwerkavond. Deze keer in café Libre in Mill.

Op deze avonden is ruimte voor onderling contact, maar ook worden er gastsprekers uitgenodigd om wat te vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen die raakvlakken hebben met ondernemen.

RBT Land van Cuijk

Tijdens de vorige week gehouden netwerkavond was toeristisch manager Erik Jansen aanwezig. Hij vertelde over hetgeen het Regionaal Bureau Toerisme Land van Cuijk zoal deed en doet. Uit zijn verhaal bleek duidelijk dat door samen te werken het Land van Cuijk als toeristisch recreatief gebied prima op de kaart te zetten is. Door mensen te interesseren voor deze regio en gezamenlijk te zorgen dat men ook voor een langere periode hier wil en kan vertoeven, kunnen alle ondernemers er hun graantje van meepikken. Het RBT Land van Cuijk staat open voor alle initiatieven en samenwerking om dat doel te bereiken.

Facebook

Bo Pennings van het bedrijf WUX uit Mill gaf een kijkje in de keuken van Facebook. Hoe werkt het, hoe kun je er als bedrijf voordeel uithalen, wat moet je absoluut niet doen en waar reageert de consument positief op. Dat en meer kwam tijdens een zeer interessante en boeiende lezing door Bo aan de orde. Sommige ondernemers brachten nog die avond zijn tips direct in de praktijk en lieten de ochtend daarna weten er al positieve reacties op gekregen te hebben.

Bedrijfscontactpersonen

Tijdens deze bijeenkomst stelden ook Vieky Brands en Thijs v.d. Leest van de gemeente Mill en Sint Hubert zich kort aan de aanwezigen voor. Samen met Duncan Horst vormen zij namens de gemeente Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert de bedrijfscontactpersonen. Zij zijn te benaderen door ondernemers die op economisch gebied hulp of advies nodig hebben.

OCMill

Wilt u meer weten over het Ondernemers Collectief Mill, wilt u zich als ondernemer bij OCMill aansluiten of meer weten over de activiteiten van OCMill? Like de Facebookpagina, bekijk de site www.ocmill.nl of bel OCMill coördinator Corné Kremers op 0485 - 32 56 34.