Dit jaar is er op initiatief van MKB-Nederland voor het eerst een nationale Dag van de ondernemer. Op deze dag wil MKB-Nederland ondernemers en het ondernemen eens extra onder de aandacht brengen.

De Neije Krant heeft het initiatief genomen hier ook in de gemeente Mill en Sint Hubert bij aan te sluiten. Het Ondernemers Collectief Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert, Ontdek Mill en de gemeente Mill en Sint Hubert ondersteunen financieel dit initiatief.

Ondernemersverkiezing

Nog tot aanstaande zaterdag (29 oktober) kan iedereen de meest favoriete ondernemer of onderneming nomineren voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2016. Stuur hiervoor een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Komende zondag worden de 10 meest genoemde en best beargumenteerde ondernemers bekend gemaakt. Vervolgens start een online poll, maar ook zal een jury deze ondernemers beoordelen en punten geven. Op vrijdag 18 november zal tijdens de Dag van de ondernemer de winnaar bekend gemaakt worden. Wethouder Jos van den Boogaart zal die dag de winnende ondernemer bezoeken en verrassen. Dit alles is live via L.O.M. radio te volgen van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Lokale Omroep Mill

De 10 genomineerde ondernemers worden in de week van 1 november door een cameraploeg van de Lokale Omroep Mill bezocht. Dit om nader kennis te maken met deze ondernemers. De items worden later via L.O.M. Tv uitgezonden. Maar ook tijdens de Dag van de ondernemer hoort u deze interviews via L.O.M. radio. Die dag is er namelijk van 09.00 uur tot 17.00 uur een speciaal live radioprogramma te horen. Naast interviews en de prijsuitreiking van de Ondernemersprijs, zijn er ook verzoekplaten te horen, aangevraagd door ondernemers.

Prijsvraag

In De Neije Krant van 1 en 15 november komt een pagina grote prijsvraag / quiz te staan. Hierin de meest uiteenlopende vragen rond ondernemers en ondernemingen in onze gemeente. Iedereen kan aan deze quiz deelnemen. Los de vragen op, stuur de antwoorden voor vrijdag 18 november naar De Neije Krant en maak kans op OCMill cadeaubonnen. De winnaars worden op vrijdag 18 november tijdens de Dag van de ondernemer in het speciale L.O.M. radioprogramma bekend gemaakt.

Doel

“Ons doel is om iedereen te laten horen en zien wat we in onze gemeente zoal aan ondernemers en ondernemingen hebben,” vertelt Corné Kremers. Hij is namens De Neije Krant kartrekker van de Dag van de ondernemer in onze gemeente. “Daarom is het ook wel jammer dat de andere ondernemersverenigingen in onze gemeente niet aan wilden sluiten bij dit initiatief. Maar ondanks dat gaan we er toch een leuke dag van maken.” Corné geeft aan dat de Dag van de ondernemer voor zowel ondernemers als consumenten wat te bieden zal hebben. “De Dag van de ondernemer wordt een dag met prijzen, ondernemersverkiezing, verzoekplaten en meer.”

Verzoekplaten

Wilt u als ondernemer tijdens de Dag van de ondernemer ook een verzoekplaat laten draaien? Vraag deze dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dat kan tot vrijdagavond 17 november. Geef ook aan waarom juist die plaat gedraaid zou moeten worden en voor wie u deze eventueel aanvraagt.

Frequenties

L.O.M. radio is in de hele regio via FM 107.3 te beluisteren in de vrije ether en op de kabel via Ziggo in de gemeente Mill op 87.5 FM. Op Tv is L.O.M. radio te beluisteren op de achtergrond van de Lokale Tv-krant via Ziggo digitaal kanaal 45 en analoog via kanaal 22. Wereldwijd is L.O.M. radio te horen via luister live op www.lokaleomroepmill.nl. Ook is er een speciale app beschikbaar om ook live naar Lokale Omroepen te kijken en luisteren. Ook de Lokale Omroep Mill is hierop te vinden.