Zoals gebruikelijk staat ook in oktober op de laatste zaterdag van de maand weer een bluesband op het podium bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Dat is zaterdag 29 oktober de band Blues Treat.

Zij zijn er te horen en zien met hun swingende blues act vanaf 22.00 uur en uiteraard is de toegang zoals gebruikelijk helemaal gratis.

Blues Treat

Al meer dan 25 jaar timmert Blues Treat aan de weg en is still going strong... Sterker nog, de band is beter dan ooit! Door hun unieke mix van ”funky” en ”classic” blues verveelt de band nooit en heeft daarmee in de jaren een ijzersterke live-reputatie opgebouwd.
Spil van de band is Monica (Mo) Boelen die met haar stem en presentatie het publiek boeit, ontroert en niet te vergeten in de benen krijgt. Want dat laatste is één van de meest kenmerkende aspecten van deze band: de blues zo spelen dat je eigenlijk niet meer stil kan blijven zitten.
Monica wordt ondersteund door Roel Reinders op basgitaar en Folkert Hildama op drums. Deze mannen leggen een groovend tapijt neer voor Henk-Jan de Jong (leadgitaar), Paul van Alphen (mondharmonica, gitaar en zang) en Carlo Boelen (Hammondorgel en zang).
Het repertoire van Blues Treat is verfrissend  en veelzijdig, met naast eigen nummers o.a. werk van Susan Tedeschi, Koko Taylor, Rod Piazza, The Red Devils en The Fabulous Thunderbirds.

Meer

Meer weten over deze en alle andere activiteiten in en rond café zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill? Bekijk dan de website www.caferoyalmill.nl.