De goden en geesten waren Langenboom en de ca. 52 medewerkers van Halloween goed gezind. Het was prachtig weer. Weken voorbereiding ging er aan vooraf.

Op de ingekorte route waren meer dan 20 huizen waar de kinderen langs de deuren konden om de geesten weg te jagen. De bewoners hadden veel moeite gedaan. De kinderen lieten met trots bij terugkomst hun snoepjes zien.

Het nieuwe Halloweendorp rondom de Tweesprong was een succes. In een soort “halloweenmarktsfeer” konden de kinderen langs de kraampjes/huisjes waar heksen en tovenaars bezig waren. Dit werd nog mooier toen de duisternis inviel. Door de fotograaf werden familiefoto s gemaakt. (zie website scouting langenboom)

De echte lefgozers gingen ook nog door het walking dead gebied. Een bezoeker van Walibi fright night gaf aan dit enger te vinden. Compliment naar de grimeurs en acteurs. Binnen tijdens het Halloweenbal en Casperbal kon men lekker feesten.

Mensen die het leuk vinden om volgend jaar weer mee te doen of in het Halloweendorp als heks/tovenaars enz mee te doen? Dat kan en mag. Een unieke ervaring. Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De nieuwe formule is geslaagd. Dat wat goed ging doen we volgend jaar weer. Dat wat beter kon passen we aan.