Op woensdag 16 november van 14.00 - 16.00 uur geven leerlingen van het Merlet college uit klas 4 uitleg aan senioren over o.a. mobiel bellen en op een tablet werken. U krijgt 1 op 1 uitleg, dus iedere deelnemer krijgt zijn of haar leerling.

Om een voorbeeld te geven: U maakt foto’s met uw mobiel maar u wilt weten hoe u die kunt overbrengen naar uw computer. Als u deze in bezit heeft, neem dan uw mobiele telefoon en/of tablet mee naar de school. Er kunnen die dag 10 senioren meedoen, samen met 10 leerlingen. De toegang is gratis.

Aanmelden

De SWOM werkt bij dit project samen met het Merlet in het kader van de projecten jong-oud die beide organisaties regelmatig samen hebben. Aanmelden voor 11 november kunt u bij de SWOM, tel. 0485 - 45 54 70 op werkdagen van 09.00 - 11.00 uur. Als die middag vol is, wordt u op een wachtlijst geplaatst en bent u aan de beurt als het Merlet een nieuwe sessie organiseert. Meldt u daarom alstublieft aan met uw naam, adres, telefoonnummer en eventueel mailadres. U kunt ook een briefje met deze gegevens in de brievenbus van SWOM stoppen aan de voordeur van Myllesweerd.

Noot voor de redactie: nadere informatie bij Elly Meijnders, communicatie SWOM, tel. 0485 - 45 53 13, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..